Veste SOC in showbiz! O vedeta Kanal D a pierdut SARCINA: “Nu am putut sa o duc pana la final”

Anunt trist in showbiz-ul romanesc! O cunoscuta vedeta Kanal D s-a confruntat cu probleme serioase in sarcina, asa ca a fost nevoita sa o intrerupa. In ciuda faptului ca a fost criticata pentru decizia sa, blondina a dezvaluit ca a inceput sa se confrunte cu probleme din ce in ce mai mari, iar medicii au sfatuit-o sa nu pastreze bebelusul.

Am avut o sarcină cu mari probleme și nu am putut să o duc până la final și a trebuit, din motive medicale, să fac întrerupere. Au început unii să spună că mi-am omorât copilul. Așa neghiobi, ca să nu spun altfel, nu am mai văzut… De parcă, cineva, vreodată, și-ar dori să treacă prin ceea ce am trecut eu.

Citește și: Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

Sarcina era în cinci săptămâni, aproape șase, iar stările mele de rău mă țineau doar pe la camera de gardă, la urgențe. Până la urmă, după investigații amănunțite, medicii au decis să fac întrerupere de sarcină, nu exista altă variantă. Acum sper să îmi revin și așa procesul în sine a fost așa de… debusolant de nu pot spune. Adică, încerc să mă consolez că nu a fost să fie, dar tot mă gândesc la altele…”, povestește Larisa de la ”Puterea Dragostei”, pentru Wowbiz.ro.