VESTE-ȘOC în showbiz! ANUNȚUL a fost făcut în urmă cu puțin timp de fosta iubită! „Totul e terminat! Mi-e silă…”

VESTE-ȘOC în showbiz! ANUNȚUL a fost făcut în urmă cu puțin timp de fosta iubită! „Totul e terminat! Mi-e silă…”
VESTE-ȘOC în showbiz! ANUNȚUL a fost făcut în urmă cu puțin timp de fosta iubită! „Totul e terminat! Mi-e silă...”
Autor:

VESTE-ȘOC în showbiz! De când Florin Pastramă și Brigitte Sfăt formează un cuplu, Raluca Podea a făcut un anunț incredibil în urmă cu puțin timp.

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mărturisit Raluca.

În timp ce unii cred că relația lor este doar de fațadă, alții spun că povestea de dragoste dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt este reală. Nu de alta, dar cei doi au decis să-și unească destinele cât mai repede și se pare că au făcut și demersurile mecesare în acest sens. Aceștia au fost surprinși la unul dintre cele mai luxoase magazine de bijuterii din Capitală în timp ce probau inele.
Însp vestea că fostul ei iubit se pregătește de însurătoare nu i-a picat deloc bine Ralucăi Podea. Fostul iepuraș Playboy a tunat și a fulgerat atunci când a auzit că Florin Pastramă este pregătit să meargă la altar cu Brigitte Sfăt.

“Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”, a declarat Raluca Podea pentru Click!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X