evzmonden.ro Web analytics

VESTE-ȘOC! Din păcate, jurnalistul Andrei Gheorghe A MURIT. Lumea întreagă este în stare de șoc!

VESTE-ȘOC! Din păcate, jurnalistul Andrei Gheorghe A MURIT. Lumea întreagă este în stare de șoc!
VESTE-ȘOC! Din păcate, jurnalistul Andrei Gheorghe A MURIT. Lumea întreagă este în stare de șoc!

VESTE-ȘOC! Din păcate, Andrei Gheorghe A MURIT. Jurnalistul a decedat, în urmă cu aproximativ 12 ore, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Omul de radio şi televiziune a fost găsit fără suflare în baia locuinței sale din localitatea Voluntari.

”În jurul orei 22.15, polițiștii IPJ Ilfov au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari a fost găsită o persoană decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili identitatea persoanei și cauzele producerii decesului.

Se confirmă faptul că ar fi vorba despre Andrei Gheorghe, 56 de ani.”, a anunțat poliția într-un comunicat. Oamenii legii au anunțat că vor deschide dosar pentru moarte suspectă, potrivit News.ro.

Moartea lui a stârnit reacții pe rețelele de socializare

„Nuuu”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook, cu privire la decesul jurnalistului.

”Două lucruri tare importante am învățat în frageda adolescență de la Andrei Gheorghe: 
1) Este ok să fii oarecum arogant. Eu numesc asta appropriately arrogant. Să părăsești orice discuție sau oameni care nu îți plac sau te plictisesc. Nu e doar ok, este necesar supraviețuirii. 
2) În 2002, ajunși la mare, am deschis televizorul să privim 13-14 cu Andrei (ai noștri l-au acoperit cu produs autohton). Mare, soare, dar eu deschid televizorul. Ideea era oamenii să sune și Andrei să decidă dacă îi angajează sau nu. Sunase un tip cu multe masterate, studii prin țară și în afara ei, iar Andrei Gheorghe, înainte să trântească receptorul a zis: nu te-am întrebat ce ai învățat sau cine ești, dar ce poți să faci. 
Și cu aceste două amintiri, n-o să uit nicio postare de blog, articol sau cântecel, de regulă, de Death in Vegas, la care Andrei Gheorghe mi-o pus like sau comentat”, a scris Vlada Ciobanu, din Chișinău.

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, în localitatea Lipețk, Rusia. Tatăl său, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, iar mama sa rusoaică era fata comandantului respectivei școli.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția Engleză-Rusă, a Universității din București. Între anii 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța, apoi timp de trei ani a realizat emisiuni la postul Radio Sky Constanța, iar din 1996 până în 2002 a putut fi auzit live şi la postul de radio Pro FM București. Mai mult, Andrei Gheorghe a prezentat emisiunea „Lanțul Slăbiciunilor” de pe Pro Tv.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X