Veste SOC! Catalin Botezatu si-a facut testamentul. Uite ce se va intampla cu AVEREA creatorului de moda

Cătălin Botezatu a afirmat că și-a făcut deja testamentul și că o parte din averea sa va fi utilizată în scop caritabil iar restul unei persoane apropiate.

El a declarat că părinții săi sunt asigurați și că au tot ceea ce le este necesar cât timp vor mai trăi.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire“, a declarat creatorul de modă pentru Libertatea.ro.

Citește și:

În prezent, Cătălin Botezatu se reface în Turcia, după o operație chirurgicală și își ține apropiații la curent cu starea sănătății sale prin intermediul postărilor pe rețelele de socializare. El și-a anunțat fanii că se simte din ce în ce mai bine și că situația sa medicală se îmbunătățește cu fiecare zi ce trece.