Veste INCREDIBILA in showbiz! O celebra creatoare de moda se fereste sa recunoasca. S-au despartit in mare SECRET! „Nu mai mergea nimic între ei!”

Veste INCREDIBILA in showbiz! O celebra creatoare de moda se fereste sa recunoasca. S-au despartit in mare SECRET! „Nu mai mergea nimic între ei!”
Veste INCREDIBILA in showbiz! O celebra creatoare de moda se fereste sa recunoasca. S-au despartit in mare SECRET! "Nu mai mergea nimic între ei!"

Veste INCREDIBILA in showbiz! O celebra creatoare de moda se fereste sa recunoasca. S-au despartit in mare SECRET! „Nu mai mergea nimic intre ei!”

Rita Muresan s-a despartit de iubitul sau si este din nou singura! Celebra creatoare de moda era intr-o relatie cu relatie cu Paul Anastasiu, solistul trupei lui Tavi Clonda.

In ciuda faptului ca Rita nu a oferit dezvaluiri pe aceasta tema, apropiatii cuplului sustin ce cei doi s-ar fi despartit in mare secret, in urma cu ceva timp.

„S-au separat de comun acord și în mare secret! Totul s-a întâmplat acum câteva luni bune! Pur și simplu, nu mai mergea nimic între ei! Paul a dorit o altă cale și nu a mai vrut să stea într-o legătură care nu ducea nicăieri pentru el”, au spus apropiații fostului cuplu, potrivit Wowbiz.

In urma cu trei ani, Rita Muresan vorbea entuziasmata despre relatia cu Paul Anastasiu, ba chiar a luat in calcul si ideea casatoriei: „Eu și Paul ne cunoșteam cu mult timp înainte, dar nu ne băgam în seamă. Dintr-o dată, ne-am văzut mai bine și așa a început totul. Suntem niște adolescenți, suntem veșnic tineri și ne bucurăm de iubire.Nu locuim încă împreună, sunt de modă veche. Mă gândesc totuși la căsătorie, nu renunț la idee, însă luăm totul ușor”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X