Veste halucinantă în lumea mondenă! S-a întâmplat la opt luni de la nuntă. Miley Cyrus a spus adevărul despre mariajul cu Liam Hemsworth.

În urmă cu opt luni și-au jurat iubire veșnică, iar acum artista Miley Cyrus (26 de ani) și actorul Liam Hemsworth (29 ani) au decis să divorțeze. Motivul pentru care au ajuns la această concluzie ar fi carierele celor doi, dar și faptul că artista încă este atrasă de femei, potrivit fanatik.ro.

Zvonurile privind despărțirea au apărut imediat după ce Miley Cyrus a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care apare fără inelul de căsătorie.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Evoluând în permanență și schimbându-se atât ca parteneri cât și ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane și cariere. Vor rămâne părinții dedicați ai animalelor pe care le dețin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectați transformarea și intimitatea”, se arată în mesajul oficial dat publicației People de reprezentanții cântăreței.

Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus a declarat la început verii că nu se simte bine în rolul de soție și că relația ei este una unică. „Cred că e derutant pentru alții că sunt căsătorită. Dar relația mea e unică”, declara Cyrus pentru numărul din august 2019 al revistei Elle.