VESTE-BOMBA in televiziune! Uite ce EMISIUNE va prezenta Dorian Popa la Antena 1: „Trebuie doar să deschideți larg televizoarele…”

VESTE-BOMBA in televiziune! Uite ce EMISIUNE va prezenta Dorian Popa la Antena 1: „Trebuie doar să deschideți larg televizoarele…”
VESTE-BOMBA in televiziune! Uite ce EMISIUNE va prezenta Dorian Popa la Antena 1: "Trebuie doar să deschideți larg televizoarele..."

Veste-bomba in televiziune! Dorian Popa a facut un pas urias in cariera sa, adauganda-si si reusita de prezentator TV in CV. Telespectatorii il vor vedea de patru ori pe saptamana, la ora 23:00, la Antena 1. 

Dan Capatos va avea parte de un co-prezentator in cadrul emisiunii Xtra Night Show. Dorian Popa se alatura echipei formate din Catalin Bordea si dj-ul de talie internationala Vika Jigulina, informeaza Libertatea.

Dorian Popa isi pregateste revenirea din Madagascar, acolo unde a suferit o accidentare care nu i-a permis sa mai continue competitia ‘Ultimul trib’. Astfel, odata cu venirea la Xtra Night Show, Dorian Popa va oferi informatii in exclusivitate cu privire la experienta pe care a trait-o in Madagascar si va vorbi si despre starea sa actuala de sanatate.

„Logic că mă vedeam măcar până în finala ‘Ultimul Trib’, însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu același optimism și cu aceeași energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte și de reversul proverbului ‘Un rău nu vine niciodată singur’ și că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la „Xtra Night Show”. Sfătuiesc toți oamenii care trec prin momente grele în viață să nu își piardă speranța și să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni’, spune Dorian Popa.

De luni, „Xtra Night Show intră în casele dumneavoastră în formula de bază, gândită în momentul în care Silviu și Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipă și un veteran al echipelor. Fie că vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian și celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea și Silviu, apoi și Anisia, fie că vorbim de această nouă formulă cu Bordea, Dorian Popa și Vika Jigulina, spiritul rămâne același. Telespectatorii noștri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane și cărora le mulțumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeași stare de bună dispoziție. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său și cu pofta lui de viață, chiar și dintr-un scaun cu rotile, așa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Așa că, putem spune că totul va merge ca pe roate… (râde). Trebuie doar să deschideți larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după „Ultimul Trib”. Hâtz, Johnule, să te ții!!!’, spune prezentatorul show-ului, Dan Capatos.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X