Vestea este cu adevărat fenomenală, iar dacă e așa cazul Caracal se schimbă radical.

Două românce care locuiesc în Italia susțin că au văzut-o pe Alexandra Măceșanu când intra într-un bar. Una dintre românce, care e proprietara acelui bar, a povestit ce s-a întâmplat.

„A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: “Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!”

Eu i-am răspuns tot în română: “De ce să te ajut?” Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit”, a povestit românca în cadrul emisiunii ”Acces direct” de la Antena 1.

Citește și:

Ea nu a recunoscut-o în prima fază pe Alexandra, dar niște oameni din bar au spus după aceea că aceasta e fata care a dispărut în România. Fata din Caracal. Ei au spus că se uită adesea la televizor, că știu cazul Alexandrei și că fata care a intrat în acel bar pare să fie chiar Alexandra.

„Avea un maiou alb pe ea. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc.

Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun.

Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România”.

Citește și:

Ciudat este însă că după acest incident barul a fost închis, iar camerele de luat vederi desființate.

Jurnalista Mara Bănică spune că a luat legătura cu carabinierii și le-a spus despre situația asta. Numai că dacă nu există înregistrările de pe camerele de luat vederi e greu de crezut cine a fost cu adevărat în acel bar.