Verdictul medicilor în cazul lui Mihai Constantinescu. Soția este pregătită. Ce se va întâmpla cu artistul?

Au trecut aproximativ 100 zile de când îndrăgitul Mihai Constantinescu este în comă, însă veștile oferite de apropiații acestuia despre starea de sănătate a artistului nu sunt deloc bune.

Mihai Constantinescu se află în continuare în comă și este supravegheat 24 din 24 de ore, dar organismul său nu dă semne bune. Familia și prietenii se roagă pentru o minune și speră ca artistul să se însănătoșească, deși medicii se păstrează, în continuare, rezervați.

Citește și: Ultima oră! Raed Arafat, despre starea de sănătate a românilor depistați cu noul coronavirus

Un apropiat al artistului a declarat că familia lui s-a împăcat cu situația, însă mai speră la o minune: „Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu, informează cancan.ro.

”Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat un apropiat al familiei.