Vei rămâne mut de uimire. Decizia lui Bobonete este clară! Se pare că dieta vegetariană atrage tot mai mulți adepți. Printre aceștia se numără nenumărate vedete cunoscute de la noi. Multe dintre acestea au adoptat dieta vegetariană de peste 20 de ani, iar alții de puțin timp. Printre aceștia se numără și Mihai Bobonete, actorul de stand-up comedy și prezentator TV al câtorva emisiuniuni  de la Pro TV.

Vei rămâne mut de uimire. De aproximativ doi ani, celebrul actor Mihai Bobonete a decis să scoată carnea din dietă în în favoarea preparatelor de natură vegetală. Comediantul a menționat că nu a renunțat definitiv la carne, însă mănâncă niciodată  fast food.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Pentru că proteina animală a fost mereu pe gustul său, actorul din ”Las Fierbinți” mai gustă uneori preparate din carne.

Mănânc carne din când în când…

„Mai mănânc carne din când în când, mai mult așa, de gust, dar în principiu prefer proteina vegetală. Ce, ciupercile nu sunt bune?”, a spus Bobonete.

A înlocuit porcul și peștele cu ciupercile, însă actorul nu a renunțat la pasiunea lui pentru pescuit și nici la încinsul grătarului, anunță libertatea.ro.

„Chiar dacă nu mănânc carne, mă pricep să gătesc pentru că am mâncat carne și nu pot să zic că sunt vegetarian convins, mai gust din când în când”, a povestit celebrul actor îndrăgit de milioane de români.

Menționăm că Bobonete nu este singura vedetă care a renunțat la carne. Anca Țurcașiu este una dintre vedetele care nu mai consumă carne și a adoptat un regim lacto-ovo-vegetarian. Și Olivia Steer a renuntat la carne in favoarea preparatelor de natura vegetala. Aceasta nu doar ca a nu mai consuma “hrana vie” – cum numeste carnea – ci a adoptat un regim raw vegan.