evzmonden.ro Web analytics

Vedetele ȘOCHEAZĂ. Prin ce experiențe terifiante au trecut când au dat nas în nas cu forțe supranaturale

Vedetele ȘOCHEAZĂ. Prin ce experiențe terifiante au trecut când au dat nas în nas cu forțe supranaturale
Vedetele ȘOCHEAZĂ. Prin ce experiențe terifiante au trecut când au dat nas în nas cu forțe supranaturale

 Vedetele șochează. Ei au povestit prin ce experiențe terifiante au trecut când au dat nas în nas cu forțe supranaturale. Câteva celebrități pot face dovada că există viață după moarte, iar acest scenarii nu sunt deloc clișee pentru actori precum Ariana Grande, Emma Stone, Miley Cyrus, Alyson Hannigan, Selena Gomez, Keanu Reeves.

vedete

Ariana Grande crede cu tărie că există viață după moarte şi chiar a povestit una dintre experienţele trăite. Artista a mers la Cimitirul Stull, Kansas, considerat unul dintre cele mai periculoase locuri de pe Pământ. Ariana a descris experienţa ca fiind una terifiantă pentru că pe măsură ce se apropia a simţit un  miros puternic de sulf, iar într-una dintre fotografiile făcute în zonă apăreau trei spirite.

Emma Stone spune că deseori simte prezenţa bunicului ei prin locuința sa şi că acest lucr nu o înspăimântă.

Miley Cyrus a mărturisit că a locuit într-un apartament bântuit din Londra. Ea spunea că apa de la robinet pornea noaptea fără nicio explicaţie.

miley-cyrus-5

Alyson Hannigan a dezvăluit într-un interviu că în casa pe care o deţine în California se află fantoma unui bărbat. Şi nu a văzut-o doar ea, ci şi prietenii care o vizitează.

Selena Gomez crede în fantome şi are, bineînţeles, o aplicaţie pentru a le detecta.

Keanu Reeves pretine că a văzut o fantomă pe când avea şase sau şapte ani şi locuia în New York.

Demi Lovato crede şi ea în existenţa unor spirite supranaturale şi a dezvăluit că în casa copilăriei din Texas locuia fantoma unei fetiţe pe nume Emily. De unde ştie cum o chema? Ei bine, Demi a chemat un medium care i-a aflat numele.

Mai mult, celebrul actor Matthew McCounaghey, binecunoscut pentru rolul său în filmul “Marea amețeală”, a mărturisit că a fost bântuit de fantoma numită Madame Blu, care în cele din urmă a părăsit locuinţa sa, potrivit port.ro.

actor


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X