}

Vedetele din România îl PLÂNG pe DANIEL PRODAN! Uite cele mai EMOȚIONANTE MESAJE

Vedetele din România îl PLÂNG pe DANIEL PRODAN! Uite cele mai EMOȚIONANTE MESAJE
Vedetele din România îl PLÂNG pe DANIEL PRODAN! Uite cele mai EMOȚIONANTE MESAJE
Autor:

Vedetele din România îl plâng pe „DIDI”!  Fostul mare jucător al echipei naționale și al Stelei a decedat fulgerător, miercuri, din cauza unui infarct.

Mihai Morar, Anamaria Prodan, Jean Vlădoiu, Gheorghe Hagi sunt câțiva dintre românii care şi-au exprimat regretul, pe reţelele de socializare, după moartea lui Daniel Prodan. Fostul fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 și la Campionatul European de Fotbal din 1996, a decedat în această dimineață, la vârsta de 44 de ani.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Dorin Chioțea, pe contul de Facebook. „Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea. Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea. Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că „În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat”, a scris Dorin Chioțea.

„Când am făcut fotografia asta, anul trecut, nu știam că va fi ultima întâlnire cu Daniel Prodan.

De atunci am mai vorbit o singură dată la telefon, am mai schimbat câteva sms-uri și…fiecare în treaba lui. Doar că Didi Prodan și-a terminat mult prea repede treaba pe lumea asta. 44 ani. O cină în familie, o îmbrățișare dată soției și inima lui s-a oprit.

Didi venea din Nordul României, iubea nespus folclorul. L-am auzit cântând odată „Săracă inima me”. „La inimă este un leac, cetera și omul drag…” Se alinta. Inima nu are leac. Nu-i poruncești.

Bun rămas, Daniel Prodan! Să ai în Ceruri zile binecuvântate precum nopțile pe care ni le-ai făcut tu și Generația de Aur la Mondialul din ’94”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

morar

„Tu nu ai cum să mori niciodată! Noi te iubim enorm! Dumnezeu să te odihnească, Didi Prodan”, a scris Anamaria Prodan pe Facebook.

didi

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X