Mai multe celebrități au fost evacuate din casele care le dețin. Acestea au răspuns apleului autorităților de a-și părăsi locuințele în urma izbucnirii unui incendiu de vegetație dintr-un   cartier de lux din Los Angeles.  ameninţat de incendiile de vegetaţie: Mii de persoane, inclusiv numeroase celebrităţi, au fost evacuate din celebrul cartier Brentwood.

Incendiul de vegetatie, pornit de lângă complexul cultural Getty Center, s-a extins cu repeziciune la peste 200 de hectare, amenințând acum locuințele a mii de cetățeni.

Mii de oameni, inclusiv celebrităţi precum actorul Arnold Schwarzenegger sau baschetbalistul LeBron James, au fost nevoiţi luni să-şi părăsească locuinţele din cauza incendiului de vegetaţie. Instituțiile de învățământ și-au suspendat activitatea, inclusiv vestita universitate University of California Los Angeles (UCLA) a anunțat închiderea sa.

Arnold Schwarzenegger, actor și fost guvernator al Californiei, afectat și e de incendiu, a indemnat populația să respecte ordinele de evacuarea ale autorităților și oamenii să nu iși pună viața în pericol. Premiera noului film din seria ”Terminator” a fost amânată.