Printre vedetele care au apelat la mame surogat se numara si Robbie Williams si sotia sa, Ayda. De Ziua Indragostitilor, Robbie Williams anunta ca a devenit tata pentru a 4-a oara. Beau Benedict Enthoven s-a nascut prin intermediul unei mame surogat. Aceeasi care, in 2018, a adus-o pe lume pe fiica lor, Charlotte. Cuplul mai are doi copii nascuti in 2010 (Charlton) si 2012 (Theodora).

La fel ca Robbie si Ayda, si alte vedete au apelat, de-a lungul timpului, la mame surogat pentru a-si indeplini visul de adeveni parinti. De exemplu, Nikole Kidman, Sarra Jessica Parker sau Katey Sagal (Peggy Bundy).

Citește și: Robbie Williams, facut KO de SOTIE! „Va trebui sa te aduc inapoi din morti”

Nikole Kidman
Nikole Kidman a apelat la o mama surogat in urma cu 10 ani si a devenit mama unei fetite, Faith.
Actrita mai are doi copii adoptati in timpul casniciei cu Tom Cruise.

 

Sarah Jessica Parker
Vedeta din ”Sex and the City” a apelat la o mama surogat pentru ca nu a reusit sa mai ramana insarcinata si isi dorea inca un copil, pe langa fiul sau, James. Gemenele Tabita si Marion au acum 11 ani.

Tyra Banks
Tyra Banks a apelat la o mama surogat pentru ca avea probleme de sanatate. Fiul ei, York, are acum, 4 ani.

Kim Kardasian
Din motive de sanatate, Kim Karsasian a apelat la o mama surogat din San Diego, iar fiica sa, Chicago West, are acum 2 ani. Anul trecut s-a nascut si Psalm, al patrulea copil al vedetei, adus pe lume tot de o mama surogat. Ceilalti copii, North si Saint au 6, respectiv 4 ani.

Lucy Liu
Lucy Liu a apelat la o mama surogat pentru ca nu a dorit renunte la proiectele profesionale. Fiul sau, Rockwell Lloy, are, acum 5 ani.

Katey Sagal (Peggy Bundy)
Katey Sagal a apelat la o mama surogat la varsta de 52 de ani, dupa ce tratamentele de fertilizare in vitro dadusera gres. Fiica sa, numita Esme Louise, are acum, 13 ani.