BABY BOOM ÎN SHOWBIZ! Șapte vedete din România care vor deveni mămici în 2014 | FOTO ARTICOL

BABY BOOM ÎN SHOWBIZ! Șapte vedete din România care vor deveni mămici în 2014 | FOTO ARTICOL
BABY BOOM ÎN SHOWBIZ! Șapte vedete din România care vor deveni mămici în 2014 | FOTO ARTICOL

Anul 2014 pare să fie anul bebelușilor de vedete în România. Nu mai puțin de cinci vedete vor deveni, anul acesta mămici.

Dana Rogoz va naște în numai câteva săptămâni, un băiețel. Este primul copil al prezentatoarei de la Pro Tv Internațional. Și, pentru a se bucura din plin de experiența maternității, Dana Rogoz a intrat în concediu, de la finele lunii decembrie. În locul său, emisiunea De suflet va fi prezentată de aici înainte de Diana Dumitrescu. Dana Rogoz a anunțat că este însărcinată în luna septembrie, chiar de ziua ei.

dana rogoz ultimul trimestru 2

Și „bebelușa” Oana Ionița va deveni mămică în acest an. Pentru ea, este al doilea bebeluș. Fosta „bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a anunțat că va mai avea o altă fetiță. Ea s-a căsătorit anul trecut cu tenorul Florin Budnaru.

Cântăreața Cristina Rus este însărcinată în luna a opta. Și pentru Cristina Rus este al doilea copil. Chiar dacă plănuia să revină în muzică, după nașterea primul său copil, pe David, planurile artistei au fost amânate atunci când a aflat că va deveni, din nou, mămică. Cristina Rus nu a dezvăluit dacă va avea un băiețel sau o fetiță, dar a anunțat că va naște în februarie.

cristina rus insarcinata

Oana Roman se bucură și ea de prima sarcină. În curând, Oana Roman va deveni mămica unei fetițe. Ea este însărcinată în aproape opt luni cu iubitul său mai tânăr, Marius.

Carmen Brumă va naște la mijlocul acestui an. Chiar dacă are cinci luni de sarcină, Carmen Brumă afișează un fizic de invidiat. Carmen Brumă și Mircea Badea au anunțat că vor avea un băiețel în urmă cu doar câteva săptămâni. Superstițioasă, Carmen Brumă a ținut secretă sarcina până când a trecut de primul trimestru.

CARMEN BRUMA INSARCINATA

Alina Sorescu, soția creatorului Alex Ciucu, a aflat că va avea o fetiță. Cântăreața are experiență cu copiii, întrucât la atelierul ei de creație vin copii de la vârsta de 4 ani. Alina Sorescu susține cursuri pentru copii în cadrul Atelierului de Muzică și Prezență Scenică „Alina Sorescu”. Alina Sorescu va naște în numai câteva săptămâni.

alina sorescu insarcinata

Și prezentatoarea Realitatea TV Emma Zeicescu a anunțat, de Crăciun, în direct la TV că este însărcinată. “Când CREZI cu adevărat, CREEZI. Faceți cunoștință cu “Baby Bitzy”! Coming soon, din iulie 2014, pe Lume PS: Da, e bebe!:))))”, a scris vedeta Tv și pe contul său de Facebook, unde a postat și o fotografie alături de acest anunț.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X