Atunci când ești concentrat pe jocul pe care îl faci, iar personajul trebuie să meargă strună în fața camerei de filmat, nimic nu mai contează în jurul tău. Există și situații riscante pentru actori.

Dovada cea mai recentă este legată de ceea ce s-a întâmplat cu o vedetă de televiziune.

Dorian Popa, pentru că el e în centrul atenției de data asta, a trăit un moment pe care îl descrie totuși cu haz, așa cum remarcă portalul www.dcnews.ro.

„Credeți că nu ne-a dat Dumnezeu ceva care să ne rămână în cap și la propriu și la figurat?”, după care vedeta a surâs. Semn că viața merge mai departe.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

Totul s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru o nouă producție de televiziune, al cărei titlu, ”Sacrificiul!”, parcă e predestinat. Căci arta teatrală cere uneori și sacrificii, nu-i așa?

”Trebuia să dau replicile în timp ce scoteam ceva din portbagaj, aveam cheia în buzunar și am activat fără să vreau butonul de închidere a portbajagului.

Nu am văzut că se închide pentru că eram foarte atent la ce joc, aşa cã am reuşit sã mã întorc cu capul direct în uşa care se închidea, spărgându-mi capul și având nevoie de trei copci”, a povestit Dorian Popa.

Culmea e că vedeta nu se află la prima pățanie de acest fel. A mai trăit o experiență oarecum asemănătoare în timpul filmărilor pentru ”Pariu cu viața”. Atunci însă a fost vorba de o zgârietură provocată, tot în zona capului, de partenera sa de scenă, Alina Eremia.

”Dacă la filmãrile pentru Pariu cu viața Alina Eremia îmi spãrgea capul cu cei doi incisivi pronunțați și frumoși pe care îi are, în Sacrificiul mi-am spart capul singur, la 1 cm de spărtura cauzată de Alina Eremia chiar pe platourile de filmare într-o secvență în care jucam alături de domnul Gruia și Vlad Gherman”, a conchis Dorian Popa.

Rămâne, așa cum spuneam, surâsul actorului. Când își amintește prin câte a trecut. Semn că vrea să meargă mai departe în meseria lui.