Vedeta de la Pro TV și-a deschis sufletul! De ce ar RENUNȚA Esca la meseria care a consacrat-o: „Mi se pare că e un job…”

Vedeta de la Pro TV și-a deschis sufletul! De ce ar RENUNȚA Esca la meseria care a consacrat-o: „Mi se pare că e un job…”
Vedeta de la Pro TV și-a deschis sufletul! De ce ar RENUNȚA Esca la meseria care a consacrat-o: „Mi se pare că e un job...”
Autor:

Vedeta de la Pro TV își deschide sufletul! După aproape 30 de ani de televiziune, Andreea Esca, jurnalista română, care activează în calitate de realizator-prezentator în cadrul Știrilor Pro TV, recunoaște că ar renunța la această meserie pe care o practică cu plăcere pentru a-și îndeplini un mare vis.

Invitată la cea mai importanta conferință dedicată social media din Romania, Andreea recunoaște că nu știe cum e să faci altceva, având în vedere că de la 19 ani prezintă știrile, un job care îi place foarte tare, dar faptul că apare la televizor și nu a schimbat-o și nu a transformat-o în alt om și nici nu a luat-o valul.

„ Nu știu, de la 19 ani fac asta. Nu stiu cum e să faci altceva, n-am trecut prin niște etape si dintr-odata am apărut la televizor și m-am speriat. N-am făcut altceva. Mi se pare că e un job ca oricare alt job, numai că fiind public, desigur că ți se întâmplă aceste lucruri. Dar nu mi se pare că sunt nici mai deșteaptă, nici mai importantă, nici mai nu știu altfel decât alți oameni care sunt în alte domenii dar nu se văd”, a declarat Andreea.

Vedeta Pro TV a vorbit și despre cel mai mare vis neîmplinit. Mai exact, ea a mărturisit că își dorește să joace într-un film la Hollywood, lăsând de înțeles că doar pentru acest lucru ar fi dispusă să lase pupitrul știrilor pentru a juca într-un film de Oscar. „Cel mai mare vis al meu este să ajung într-un film la Hollywood”, a spus Esca, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X