Vecinii ducilor de Sussex reactioneaza in subiectul momentului! Iata ce spun localnicii despre mutarea celor doi in Canada.

Recent, Printul Harry si Meghan Markle s-au instalat intr-o intima statiune balneara din sudul Insulei Vancouver, iar localnicii sunt profund deranjati de felul in care presa ii trateaza pe cei doi.

Potrivit CTV News, localnicii nu sunt de acord cu abuzul presei si le iau apararea Ducilor de Sussex, pe care ii sustin in tot ceea ce fac.

„Nu ne place ce se întâmplă. Lăsați-i în pace”, a declarat o localnica.

Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

„Sunt mândră că oamenii din comunitatea noastră au respectat dreptul la intimitate al ducilor. Nimeni nu a încercat să-i spioneze pe noii noștri vecini. Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea”, a spus o altă vecina a cuplului.

Meghan îmi amintește mult de prințesa Diana

„Orașele mici nu sunt obișnuite cu o astfel de frenezie. E foarte bine că se apără și că vor să se distanțeze de monarhie. Meghan îmi amintește mult de prințesa Diana”, a mărturisit o tânără studentă.

„Faptul că ei au ales să vină aici este o adevărată onoare. Dar prezența lor a creat o adevărată isterie în rândul presei. Niciunul dintre noi nu se bucură de această situație. Cred că ar trebui să îi lăsăm în pace, să-și trăiască viețile”, citeaza digi24.ro.