Valeria Lungu, o vloggeriță de succes! Este plătită să trăiască în lux, iar acum a împărtășit SECRETUL

Valeria Lungu este vloggerită de profesie. Tânăra de 25 de ani din Chișinău a absolvit facultatea de actorie, a făcut pian și acum a ajuns o vloggeriță de succes. Cum a ajuns să practice această meserie? Simplu. Datorită plăcerii de a călătorii în toată lumea.

Invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Valeria, fiica unei cântărețe cunoscute de muzică populară și ușoară, a povestit cum a reușit această performanță. Ea spune că lucrul pe care îl vace ”este un job de vis”.

Citește și:

Cum a reușit această performanță? Valeriei îi plăcea foarte mult să călătorească și început acest job după ce PR-ul unui hotel a văzut fotografiile pe care le făcea. Acela a fost  începutul unui loc de muncă ideal.

Frumoasa din Chișinău are în acest moment peste 90.000 de fani pe Instagram. Pozele realizate de ea din toate locațiile sunt unice și extrem de frumoase.

Dacă doriți să va apucați de această meserie puteți să-i scrieți unui hotel, dacă aveți o mică influență și scrieți bine, atunci PR-ul va accepta să-i promovați hotelul pe online.

„Trebuie să aveți un cont de Instagram sau un blog care arata destul de bine și dacă ai un cont colorat și e frumos și atrage publicul și spui câteva informații foarte, foarte utile atunci ai putea să-i scri unui hotel și el să te accepte să promovezi acel hotel, acel brend sau orice alt ceva”, a spus frumoasa din Chișinău.