evzmonden.ro Web analytics

Valentina Pelinel, despre SUFERINȚA care a evitat să vorbească

Valentina Pelinel, despre SUFERINȚA care a evitat să vorbească
Valentina Pelinel, despre SUFERINȚA care a evitat să vorbească

Valentina Pelinel a trecut printr-o dramă și nici acum nu și-a revenit complet. A fost în stare de șoc atunci când a aflat că tatăl ei a murit, subit, la doar 46 de ani. Fotomodelul român a găsit puterea să vorbească, în premieră, despre ziua în care tatăl său și-a găsit sfârșitul.

Fosta soție a politicianului Cristian Boureanu a povestit că înainte cu 4 zile de primul concurs de fotomodele la care a participat, tatăl său a murit: „Problema a fost că pe 27 aprilie se ţinea concursul, de altfel, şi ziua de naştere a tatălui meu, iar pe 23 a murit. Îţi dai seama că nu mai de preselecţie nu am avut eu chef. Eram pe scenă şi când am auzit locul I Peli eu deja zburam, direct m-am dus, eram în al nouălea cer la propriu şi la figurat, pentru că mă gândeam la tatăl meu, care ar fi trebuit să împlinească exact atunci 46 de ani. M-am dus pentru el, pentru zilele în care pariam câştigătoarele de la Miss. M-a întărit Dumnezeu. Dar aş fi dat orice să fie acolo, să mă vadă, să fie mândru de mine”, a povestit Valentina Pelinel, potrivit Antena Stars.

La cei 38 de ani ai săi, Valentina Pelinel trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu fostul acționar de la Dinamo, Cristian Borcea, cu care are un copil superb de 1 an și 8 luni.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X