Vai de capul lor, nu mai sunt împreună. De ce vai de capul lor? Pentru că începe turul declarațiilor pe Internet, în văzul lumii.

Este vorba despre Oana Roman și Marius Elisei. Înainte ca Oana Roman să anunțe sfârșitul relației, Marius Elisei a distribuit pe Facebook piesa trupei Vama – Perfect fără tine, însoțită cu un mesaj. „Mă reprezintă. Este pentru mine compusă. Îți mulțumesc, Tudor Chirilă!”, a notat Marius Elisei.

Oana Roman se destăinuie

Un mesaj mai elaborat a postat Oana Roman pe marginea acestui subiect. După multe ezitări, în cele din urmă, fiica Mioarei și lui Petre Roman a făcut anunțul.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o și am șters-o apoi! Din păcate, o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă. Așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată. Dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!”, a notat Oana Roman.

“La 43 de ani, Oana Roman se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere! Are un soț înțelegător și iubitor, o fetiță superbă și, recent, și-a cumpărat casa visurilor sale. Este vorba de o vilă minunată, situată în Pipera-Tunari pentru care a plătit o sumă uriașă: 160.000 de euro. Vedeta a anunțat într-un interviu de unde a avut atâția bani ca să își ia casa mult dorită”. Ceea ce tocmai ați citit este o știre veche…