Vaccinarea. Mesajul postat de Andreea Bănică s-a viralizat în scurt timp de la publicarea lui în mediul online. Vaccinarea este subiectul abordat de cunoscuta cântăreață, care îi sfătuiește pe părinți să ceară ajutorul medicilor.

Vaccinarea. Mesajul viral. În același context, Andreea spune că cei doi copii ai săi au făcut toate vaccinurile obligatorii şi opţionale, fără să aibă vreo reacţie sau vreo problemă.

“Eu mă bazez mult pe părerea medicului. Avem un medic de familie în vârstă, cu multă experienţă, în care ne-am pus toată încrederea. Şi Noah, şi Sofia şi-au făcut toate vaccinurile obligatorii şi opţionale, fără să aibă vreo reacţie sau vreo problemă”, a scris Andreea Bănică pe blogul său.

Vaccinarea. Mesajul viral: Staţi de vorbă cu un medic bun, în care aveţi încredere

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

“Staţi de vorbă cu un medic bun, în care aveţi încredere şi care ştie ce e mai bine pentru copil, dar mai ales când vine vorba de imunizarea împotriva bolilor care pot fi prevenite. (…) Sunaţi un medic, doi, trei şi cereţi răspunsurile de care aveţi nevoie să fiţi liniştiţi”, a mai spus cântăreața.

Reamintim că în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, difuzată de Pro TV, moderatorul Gabriel Coveșteanu a dezbătut cu invitații săi Olivia Ster, soția lui Andi Moisescu, și medicul Mihai Craiu cel mai controversat subiect, vaccinurile.

Aceștia au adus în discuție problema alumuniului din compoziția unor vaccinuri, dar și un caz particular de autism care ar fi apărut după vaccinarea ROR.

Pe marginea acestui subiect, după confruntarea dintre activista Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu, actrița Dana Rogoz a avut o reacție fără precedent pe Facebook, menționând că subiectul o întristează de faptul că „un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în faţa unora cu păreri, dar fără studii“, făcând referire la dezbaterea dintre cei doi invitați, pe care actriţa a şi ironizat-o.

Citește continuarea…