Vacanta de vis pentru Adela Popescu si Radu Valcan! Celebrul cuplu si cei doi copii pe care ii iau impreuna se bucura de o vacanta binemeritata intr-o destinatie exotica.

Radu Valcan si Adela Popescu se bucura de un concediu de vis, in Sri Lanka. Imaginile postate pe internet arata cat de bine se simt cei patru si nu mai au nevoie de nicio descriere.

“Alexandru, esti o poezie! Andrei… si tu! Desi, nu stiu din ce motiv, nu te atrag desenele pe telefon. Dar as vrea sa stii, noi ne dorim tare de tot sa te initiem in tainele lor, macar in timpul meselor. Mai exact, macar in timpul meselor din vacante. Daca nu, mamaie Doina te va initia in tainele vacantelor la tara, cat timp parintii tai sunt in concediu. Macar pana faci doi ani”, a scris Adela intr-o postare aparuta pe Instagram.

Citește și: Adio Thailanda! Radu Vâlcan: „Nu o să semene cu nimic din ce ați văzut până acum”

“Noi, femeile, ne pricem foarte bine la a fi eficiente. Putem aspira cu copilul intr-o mana uitandu-ne la un serial si chiar sorbind din cand in cand dintr-o cafea. De asemenea putem face dus timp in care putem tine piciorul intins drept paravan sa nu intre copilul peste noi timp in care ne samponam, clatim, aplicam balsam, toate cu maiestria unui specialist.

Nu se cheama rasfat, fite, opulenta, se cheama EFICIENTA

Ba chiar sunt unele femei ce reusesc, avand deja un copil, sa mai faca unul, astfel facandu-si fericit atat sotul cat si propriul orgoliu. Ce vedeti voi in aceasta imagine nu se cheama rasfat, fite, opulenta, se cheama EFICIENTA. Adica mananc, inot si ma bronzez, toate in acelasi timp. Nu sunteti de acord?”, a scris ea in alta postare, potrivit Dcnews.

https://www.instagram.com/p/B62hzOmBBeI/