Va mai pleca definitiv din România? Carmen Tănase, decizie de ultimă oră

În luna noiembrie a anului trecut, Carmen Tănase ar fi decis să părăsească România și să emigreze în America. Ei bine, celebra actriță dorește să fie adoptată de o țară cu o climă caldă.

Va mai pleca definitiv din România? „Plec de tot. Probabil în America. Acum, în nişte ani, în maximum 5 ani” a fost discuția purtată de Carmen Tănase cu artistul Dan Bittman în cadrul emisiunii de la Antena 1. Ulterior, vedeta a continuat.

“Da, iau şi animalele cu mine. Costă foarte mult, dar le iau cu mine”, a mai transmis Carmen Tănase atunci

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Acum, la aproape două luni de la declarația ei, în emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, celebra actriță s-a confesat tuturor. Ea spune că este hotărâtă să plece, dar nu acum.

„ Începând de astăzi, eu nu mai spun nimic. Care mă întreabă ceva, sunt mută. Orice spui capătă așa o chestie…. M-a pus naiba să spun, eram și foarte nervoasă, că plec. Într-adevăr, atâta vreme cât băiatul meu nu este în țară și este plecat și mai departe, nu este firesc să vreau să fiu lângă el?

În câțiv ani de zile, că mai am niște treabă pe aici, o sa vreau să plec după băiatul meu. Nu să stau cu el, ci să fiu undeva în preajmă. Să fiu cu familia mea cât de cât aproape…”, a spus actrița.

„ Eu o să plec mai încolo, dar nu să fac carieră , ci pur și simplu să stau sub un palmier. Nu mă duc să dau probe la Hollywood…

Fiul meu este în Olanda, într-o țară friguroasă, ploioasă și vântoasă. Nu o să mă adaptez niciodată și nu ne înțelegem cu limba, e complicat cu olandeza și mie îmi plac țările solare. Poate să fie Grecia, Barcelona, poate să fie Los Angeles, ce știu eu ce ne rezervă viața. Dar cu siguranță voi fi pe lângă el, prin preajma lui.

Mai am treburi de făcut aici, mai am lucruri de rezolvat, mai am ceva de spus, cred eu, în profesie, deci nu ne luăm la revedere, încă nu scăpați”, a mai spus frumoasa actriță pentru sursa citată.