Vă mai amintiți de Dana Marijuana? Uite ce face acum cea mai apreciată rapperiță din România!

Dana Marijuana, una dintre cântărețele apreciate de milioane români, a fost nevoită să-și ia viața de la zero după ce tatăl să s-a stins. Rapperiță este acum mamă și face orice pentru a-și crește fetițele în cele mai bune condiții.

Recent, Dana Marijuana și-a pierdut tatăl, cel mai de seamă ajutor. De atunci a devenit o mamă responsabilă. Așa se face că s-a reapucat din nou de muzică. Are deja foarte multe concerte, iar în paralel se ocupă de realizarea unor bijuterii.

Citește și:

„Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă”, a declarat Dana Marijuana, potrivit Click.ro.

Mulți dintre cei care o apreciază nu știu că depresia a băgat-o în spital

Dana Marijuana a scris o carte biografică, în care a povestit despre alegerile și întâmplările care au condus-o către depresie și chiar la un pas de a-și lua viața. A ajuns în spital, iar imediat după  acest episod halucinant au apărut informații conform cărora drogurile au condus-o pe un drum greșit.

Citește și:

„Am fost născută la șapte luni, era să mor. Am stat la incubator și acum am o sensibilitate la plămâni. Tata a fost plecat, el a ajuns să lucreze în Ministerul de Interne și când au aflat că făcea parte dintr-o familie de chiaburi a fugit din țară. S-a întors când aveam eu 18 ani. Mi-a fost greu că a crezut în presă, m-au acuzat pe nedrept. Intrarea mea în spital n-a fost din cauza drogurilor, ci din cauza despresiei. Mă lăsasem de ceva timp”, a spus Dana Marijuana, la Răi Da Buni.