Vă mai amintiți de Adrian Romcescu? Nici NU vă imaginați ce face unul dintre marile nume ale muzicii ușoare românești

Adrian Romcescu, unul dintre marile nume ale muzicii ușoare românești, artistul care rupea inimile tuturor cu piesele sale în urmă cu 20 de ani, și-a schimbat profesia. Acesta a devenit profesor și caută tinere talente cărora să le predea ștafeta.

Acum, ajuns la 63 de ani, cântărețul care și-a împărțit viața și cariera între România și Danemarca a decis să educe copiii din România. Artistul organizează acum tabere pentru copii și adolescenți talentați.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

”Țara asta mustește de talente și mă simt privilegiat să educ copiii din țara mea. Fac echipă cu oameni dedicați, pregătesc o tabără exclusivistă pentru copii și adolescenți talentați, o săptămână cu mult cântec, în prima lună a verii, la Mamaia. Vor fi acolo și modele pentru tineri, câțiva artiști talentați, Aurelian Temișan, Andrei Ștefănescu de la Alb-Negru ori Ciro de Luca”, a dat câteva amănunte în exclusivitate pentru Libertatea despre proiectul său artistul care a debutat la 17 ani, în 1973, la Festivalul de la Mamaia.

”Îmi iubesc munca, iubesc să lucrez cu copiii, să ajut la cizelarea și promovarea talentelor. E plăcut să-i vezi pe scenă pe cei care vor forma viitoarea generație de artiști ai muzicii noastre”, a mai adăugat maestrul.