Va mai aduceti aminte de spaima pitioancelor din showbiz-ul romanesc? Nikita a trecut prin momente critice: “Astazi nu mai existam…”

Nikita, pe numele sau real Mihaela Ispas, a trecut prin momente teribile! Creatia de televiziune a lui Dan Diaconescu si-a vazut moartea cu ochii si se pare ca doar o minune a mai salvat-o.

Cea care odata era cunoscuta drept “o fata rea de cartier” le-a povestit internautilor ca a i s-a facut rau si a fost inconstienta timp de trei ore. Spre norocul sau, la fata locului au ajuns indata ambulanta si politia, asa ca blondina a fost dusa de urgenta la spital.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Pe pagina sa de socializare, Nikita le-a mai spus prietenilor sai virtuali ca ar fi suferit un infarct, informeaza Stirescu.

In ciuda faptului ca a tras o sperietura zdravana si a trecut prin clipe de cosmar, Nikita sustine ca in momentul de fata starea sa este una buna. Pentru ca a trecut cu bine peste pragul critic si medicii i-au dat numai vesti bune, Nikita s-a intors acum acasa, in sanul familiei sale.

“Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris Nikita pe Facebook.