Va fi scandalul anului! Gestul lui Bendeac îl va enerva pe soțul Deliei. Momentul s-a viralizat instant și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Va fi scandalul anului! Pe 7 februarie Delia a împlinit 38 de ani. Ziua de naștere a surprins-o pe vedetă la muncă, la filmările noului sezon „iUmor”, dar și pe scenă.

Frumoasa artistă a primit un cadou neașteptat din partea colegului său de la Antena . Actorul a surprins-o pe vedetă cu un accesoriu ce valorează mii de dolari.

Pentru că nu-i place să fie în centrul atenției, blonda nu a vrut să atragă prea mult atenția de ziua ei, însă a vorbit despre această zi specială.

Nu îmi place să fiu în centrul atenției în felul acesta

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

„Nici nu mai știu de câte ori mi-am sărbătorit ziua pe platourile de la iUmor, cred că cel puțin de 3 ori.

Nu îmi place să fiu în centrul atenției în felul acesta, nici nu știu cum să mulțumesc. Ziua de naștere ar trebui să fie o zi ca oricare alta, doar să fii vesel, să te bucuri de lucrurile mici cu oamenii apropiați”, a declarat Delia, potrivit voxbiz.ro.

Totul s-a întâmplat după ce Mihai Bendeac și-a dat seama că îi datora cântăreței 42 de cadouri. S-a ajuns la o asemenea cifră după o discuție plină de umor între cei doi. Delia mereu îi oferea cadouri, dar nu primea niciodată nimic în schimb.

Acum, Mihai i-a oferit Deliei o geantă de marcă, cu print cu maimuțe, inspirat din ilustrații antice.

„Ești sora mea, ești prietena mea și te iubesc”, i-a spus Mihai Bendeac după ce i-a oferit surpriza.