Va fi DEZASTRU pe 10 august? Sociologul Sebastian Lăzăroiu spune că ultimul eveniment care a declanșat emoție în societate de cazul fetelor dispărute la Caracal va mai dura, mai ales că pe 10 august, oamenii se vor aduna în stradă și își vor striga nemulțumirea.

„Emoția aceasta va mai ține, mai ales că uitați, suntem într-o situație de nu știm dacă fetele alea mai trăiesc sau nu, le cauți frenetic până unde poți, deci emoția asta, pentru că există și suspans, emoția se va prelungi și cred că, în orice caz, având în vedere că nu e departe, va fi reactualizată în campania pentru alegerile prezidențiale, inevitabil”, a declarat, miercuri seara, în exclusivitate la Digi24, Sebastian Lăzăroiu.

Citește și: Ultimă oră în cazul Caracal! Lovitură pentru Gheorghe Dinca și Stefan Risipiteanu. Uite ce au decis magistrații

Sociologul crede că tocmai de aceea, la 10 august, când se va marca un an de la protestul diasporei, va ieși multă lume în stradă, pentru că oamenii își vor striga acolo nemulțumirea.

„Nu cred că vor fi violențe, nu cred că va mai fi ce-a fost în 10 august 2018, dar cred că va fi multă lume în stradă și oamenii își vor striga acolo nemulțumirea. Nu cred că are de ce să se teamă doamna Dăncilă c-o dă cineva jos de la guvernare, n-o dă nimeni, doamna Dăncilă o să stea până la capăt acolo, o să-și dorească să plece mai repede!” a mai spus Sebastian Lăzăroiu, în aceeași emisiune.