}

Va fi DEZASTRU! Clarvazatoarea Romaniei a facut ANUNTUL TERIFIANT: „Acestea sunt zilele in care va veti cutremura.”

Va fi DEZASTRU! Clarvazatoarea Romaniei a facut ANUNTUL TERIFIANT: „Acestea sunt zilele in care va veti cutremura.”
Va fi DEZASTRU! Clarvazatoarea Romaniei a facut ANUNTUL TERIFIANT: "Acestea sunt zilele in care va veti cutremura."

Va fi DEZASTRU! Clarvazatoarea Romaniei a facut ANUNTUL TERIFIANT: „Acestea sunt zilele in care va veti cutremura.”

Clarvazatoarea Romaniei, Maria Ghiorghiu, cea care sustine ca a prevazut tragedia de la Colectiv, a facut un anunt infiorator despre vremurile care urmeaza.

„În această dimineaţă în zori, mă trezeşte un Soare alb şi strălucitor, un Soare mai mic, dar care strălucea cât 100 de Sori la un loc. Soarele nu lumina, nu împrăştia raze sau căldură împrejurul său, sau peste tot Cerul nopţii, ci trimitea căldură sa, lumina şi razele sale albe şi strălucitoare, direct spre mine. Brusc, aud un zgomot ca de cristal şi văd cum de după norii care acopereau Cerul de ziuă, apare din nou Soarele alb şi orbitor de strălucitor care explodează pur şi simplu, iar Razele sale albe şi orbitor de strălucitoare se rup într-un infinit de «cioburi» şi scot un zgomot că de cristal, un cristal extrem de fin. În timp ce notam în caietul meu de suflet, aud glas care spune răstit, spunea pe un ton grav, aliniind cifrele din dreapta Soarelui care explodase.

Le-a aliniat şi a grăit aşa:

Ce este ???

Şi le scrie:

Acestea sunt zilele în care vă veţi cutremura.

Dragii mei, aceste cuvinte la imperativ m-au cutremurat şi pe mine la propriu. În ce fel ne vom cutremura cu toţii, numai Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului ştie. A ne cutremura nu înseamnă neapărat că se cutremură Pământul! A ne cutremura poate însemna că vom trăi EVENIMENTE nu tocmai bune, atât la nivel de Ţară şi popor român, cât şi la nivel mondial”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal, potrivit Știrescu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • EU zic ca aceasta impostoare Ghiorghiu Maria, de profesie caserita la RATB sa se lase de preziceri. Se umple de ridicule. Sper sa traiesc ziua in care sa fie dusa in public, biciuita cu nuiele sarata cu sare iodata si api incet, taiata cu sabia.
    Amin Doamne.

  • mai ales in ziua 41. schizofrenica o tot invoca pe o biata evreica Miriam zisa maica domnlui, o femeie ce a avut 6 copii conform evangheliei dupa Kefa zis sfintu Petru, nu a avut nimic in comun cu crestinismul…nu mai bagati in seama schizofrenic

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X