Va fi DEZASTRU! A făcut o premoniție înfiorătoare: Dragii mei, din păcate…

Va fi DEZASTRU! A făcut o premoniție înfiorătoare: Dragii mei, din păcate…
Va fi DEZASTRU! A făcut o premoniție înfiorătoare: Dragii mei, din păcate...
Autor:

Va fi DEZASTRU! A făcut o premoniție înfiorătoare: Dragii mei, din păcate…

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea care sustine ca a prevazut tragedia de la Colectiv, a facut o premoniție înfiorătoare despre vremurile care urmeaza.Ea și-a anunțat cititorii că urmează o altă tragedie.

Acum, clarvăzătoarea a venit cu o nouă premoniție sumbră, care i-a îngrijorat pe cei care cred în premonițiile făcute de ea „În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea cu suspinuri asa:

„Vreau Viaţă !!!

Viaţă să curgă în jos, şi nu prăpăd .”

După care, glasul nu mai spune nimic.

Dragii mei, din păcate, am avut parte si avem parte numai de DEZASTRE naturale sau mai puţin naturale, adica,provocate de mâna omului.

Sa ne intoarcem dragilor,la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,macar in acest al 12 -lea ceas.

Sa cerem iertare pentru toate cate am gresit PREA SFINTEI TREIMI si MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, sa cerem mila si indurare de la Bunul Dumnezeu, sa-L rugam ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi si sa nu -si ridice MANA SA ocrotitoare,de pe crestetul nostru,al Fiilor Săi.

Sa nu mai lăsam Sfintele Biserici goale, fratilor ! Sa ne inchinam Maicutei Domnului si s-o rugam ca sa nu ne părăseasca.

Macar in SFANTA DUMINICA, sa mergem la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.

Ne vom contopi inima si sufletul cu Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor, Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea, Amin. Cu dragoste, Maria”, a scris clarvăzătiarea pe blogul personal.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X