evzmonden.ro Web analytics

Va aduceti aminte de Maia, actrita din ‘Lacrimi de iubire’? Uite cum arata si ce OCUPATIE are acum! – TRANSFORMARE INCREDIBILA!

Va aduceti aminte de Maia, actrita din ‘Lacrimi de iubire’? Uite cum arata si ce OCUPATIE are acum! – TRANSFORMARE INCREDIBILA!
Va aduceti aminte de Maia, actrita din 'Lacrimi de iubire'? Uite cum arata si ce OCUPATIE are acum! - TRANSFORMARE INCREDIBILA!

Nicole Gheorghiu a devenit cunoscuta in momentul in care a interpretat personajul ‘Maia’ din telenovela de succes ‘Lacrimi de iubire’. Telespectatorii au vizionat cu emotii frumoasa poveste de dragoste dintre ea si Mihai, rol interpretat de Lucian Viziru.

In ‘Lacrimi de iubire’, Maia a jucat rolul unei fete inocente si sarace, care se indragosteste de Mihai, un baiat de bani gata.

Spre deosebire de alte colege de platou, odata cu terminarea telenovelei, Nicole Gheorghiu a hotarat sa se retraga din lumina reflectoarelor si a lasat televiziunea pentru un domeniu total diferit… psihologia.

„Sunt casatorita si, de curand mi-am reluat activitatea de psiholog. Am un cabinet privat si colaborez cu doua scoli private ca psiholog scolar, asta fiind si motivul pentru care am renuntat la media. M-am simit mai bine eu cu mine, cariera si familia. Mi-e bine asa…mai in umbra, ma simt confortabil si linistita”, declara Nicole Gheorghiu in urma cu cativa ani, informeaza B1.

In prezent, Nicole Gheorghiu s-a transormat radical! Fosta actrita este casatorita, are un baietel si o fetita si a renuntat definitiv la viata publica, asta dupa ce s-a hotarat sa se axeze pe o pasiune mai veche… psihologia.

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X