Va aducenti aminte de Gabriela Spanic? Celebra DIVA a TELENOVELELOR s-a fotografiat GOALA PUSCA. Este incredibil cum poate arata la 45 de ani.

Gabriela Spanic este una dintre cele mai senzuale actrite de telenovele din intreaga lume! Ajunsa la 45 de ani, actrita din Venezuela a renuntat la haine si a realizat un pictorial incendiar, aparand complet goala intr-un calendar pentru 2019.

Imaginile in care Gabriela Spanic apare dezbracata au reprezentat un adevarat deliciu pentru numerosii sai admiratori! Cu un chip angelic si forme parca facute pentru pacat, pictorialul vorbeste de la sine despre senzualitatea divei.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

„Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură”, a afirmat Gabriela Spanic în mediul online.

Gabriela Spanic este una dintre cele mai indragite dive ale telenovelelor. Dupa ce a castigat in 1992 titlul de Miss Venezuela, a reusit sa isi deschida usile spre actorie si este cunoscuta publicului pentru rolurile din telenovele precum “Maria Celeste”, “La Usurpadora”, “La intrusa”, “Prisionera”.

Sursa FOTO: Instagram