Usa casei iti influenteaza destinul. Afla 5 reguli bine de respectat pentru a atrage norocul si pentru a-ti feri locuinta de energii negative:
1.) Ușa casei trebuie sa fie in perfecta stare!
In felul acesta, se spune ca vei atrage nu doar norocul, ci si protectori pentru toti ai casei. De asemenea, trebuie sa fie curata si frumos vopsita, pentru a te bucura de succes si respect in societate.
2.) Usa casei trebuie sa fie vopsita intr-o culoare norocoasa
In Feng Shui, rosul este culoarea norocului si a bogatiei. Nu trebuie sa alegi o nuanta prea ”tipatoare”. Un rosu cald sau visiniu stins pot fi nuante potrivite.
Verdele si albastru, precum si nuantele de caramiziu sunt, de asemenea, norocoase.
3.) Usa casei trebuie sa se deschida complet
Inlatura, deci, orice piesa de mobilier care nu permite deschiderea usii in unghi de celputin 90 de grade. Daca usa se deschide larg, inseamna ca norocul are acces in viata.
4.) Incaperea de la intrarea in casa trebuie sa fie luminoasa
Indiferent daca e vorba de un hol sau de living, incaperea de la intrarea in casa trebuie sa fie luminata, curata si frumos decorata. Pentru senzatia de largire a spatiului, foloseste o oglinda si surse de lumina suplimentare.
5.) Usa de la intrare trebuie sa nu dea spre baie sau bucatarie
In acest caz, se spune ca norocul ”fuge” rapid din casa. Daca usa de la intrare este fata in fata cu usa de la bucatarie sau alta camera, poti fixa pe aceasta din urma o oglinda sau un clopotel de vant. Sau poti ”imbraca” aceasta usa cu un tapet in nuanta peretului, pentru a o ”ascunde”.
Un cuart alb, fixat pe pragul de sus al usii, poate fi, de asemenea, o solutie la indemana.
Afla mai multe aici