Spectacol inedit la Teatrelli! Eveniment cu superi actori. URBAN GIF SHOW, despre noile semnificații ale vieții urbane, o producție semnată de Florin Fieroiu, este în pregătire la Teatrelli.

Un spectacol inedit reunește unii dintre cei mai importanți creatori independeți din România și o echipă de actori selectată în urma unui casting cu peste 150 de participanți. Reprezentația va avea premiera în cel mai scurt timp pe scena Teatrelli.

Coregraful Florin Fieroiu a semnat regia, coregrafia și conceptul pentru noua producție URBAN GIF SHOW. La acest proiect i se alătură muzicieni, scenografi, actori și, nu în ultimul rând dansatori renumiți.  URBAN GIF SHOW va fi o provocare ce se înscrie în noua direcție artistic a Teatrelli.

Citește și:

Spectacolul  redescoperă și chestioneză identitatea urbană într-un carusel vizual plin de surpriză, mișcare și poezie urbană. Ce înseamnă viața și rutina într-un oraș mare? Cum putem privi cu alți ochi un ritual aparent mundan, ca spre exemplu cel al îmbrăcatului de dimineață, într-o metropolă din România dacă îl vedem ca pe un adevărat GIF, realizat din corpuri umane, mișcare și sunet? Este doar una dintre abordările pe care le aduce URBAN GIF SHOW.

Noua producție Teatrelli își propune să fie un adevărat laborator de cercetare artistică, rezultatul acestui demers fiind un spectacol care oferă îndeajuns de multe tipuri de expresie, astfel încât fiecare tipologie din public să poată rezona cu cel puțin un element din ceea ce vede/aude/simte.

Citește și:

„URBAN GIF SHOW marchează în mod concludent noua direcție artistică a Teatrelli. În contextul unei necesități a valorizării artiștilor români independenți și a abordărilor contemporane pe scenele românești, URBAN GIF SHOW aduce un nou tip de experiență performativă pe scena culturală bucureșteană.”, a declarat Roxana Lapadat, director artistic Teatrelli.