Urare primită de Găinuşă la Kiss FM: Să ai punga mare şi cocoşul tare!

Cârcotașul a pimit felicitări și de la președintele Camerei Deputaţilor.

Urare primită de Găinuşă la Kiss FM: Să ai punga mare şi cocoşul tare!
Urare primită de Găinuşă la Kiss FM: Să ai punga mare şi cocoşul tare!
La două zile după ce şi-a serbat ziua de naştere, Mihai Găinuşă a primit o nouă serie de felicitări din partea cunoştinţelor, prietenilor şi ascultătorilor Kiss FM.  Două dintre urările de vineri dimineaţa l-au luat însă prin surprindere pe Cârcotaş.

Prima surpriză a fost chiar înainte de începutul matinalului de la Kiss FM. „Şi cum vin eu dimineaţa la radio, cu ochii cârpiţi de somn, văd un plic aici, pe birou. Când mă uit pe el, ce scrie: Camera Deputaţilor. Hopaaa! Îl desfac şi citesc: „Aniversarea zilei dumnevoastră de naştere îmi oferă plăcutul prilej de a vă adresa sincere felicitări’.  Bla-bla-bla… ‘La mulţi ani!’.  Semnat: Valeriu Ştefan Zgonea, Preşedintele Camerei Deputaţilor. Asta a fost cea mai tare fazăµ, a povestit Mihai Găinuşă.

Cea de a doua urare surpriză a venit peste o oră, sub forma unui mesaj primit de la un ascultător Kiss FM, citit în direct de Oana Paraschiv. „La mulţi ani, Mişu! Să ai punga mare şi cocoşul tare!”, a fost urarea care a provocat veselia generală a celor din studio. „Eu cred că ăsta-i un colind”, şi-a dat cu părerea Dezbrăcatu.

Şi, pentru că a fost o săptămână cu multe dulciuri, Cârcotaşii având parte şi marţi de tort cu ocazia a 10 ani de emisie a Kiss FM, Dezbrăcatu s-a interesat politicos dacă şi luni colegul de studio va mai aduce ceva prăjituri la matinal.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X