Situația se anunță extrem de gravă. Vor fi, mai mult ca sigur, victime, după cum arată avertismentul venit de peste Ocean.

Totul se petrece în contextul scandalului din SUA între președintele în funcție, Donald Trump, și cel care ar putea să-i fie adversar în viitoarele alegeri prezidențiale, Joe Biden.

În esență, totul se învârte în contextul presupuselor interese, în primul rând de afaceri, pe care familia Biden le-ar fi avut, sau poate că încă le mai are, în țări din Europa de Est.

Se cunoaște deja imensul scandal, pe aceeași temă, legat de Ucraina.

De data asta, avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a vorbit la postul Fox News despre România, și despre faptul că vor urma dezvăluiri legate de presupusa implicare a unor membri ai familiei Biden în țara noastră, arată portalul www.dcnews.ro.

Citește și:

”Am multe dezvăluiri. Încă nu ne-am mutat atenția asupra României. Așteptați să ajungem la România”, a spus Giuliani pe un ton misterios. Semn că, în curând, se va extinde și la noi furtuna mediatică iscată în SUA.

Rămâne de văzut ce efecte vor avea dezvăluirile promise de Giuliani și dacă acestea vor cuprinde și implicări ale unor nume grele din România.