Însărcinată în luna a opta, soţia cantaretului si compozitorului Marius Moga, Bianca Lapuste, a ajuns de nerecunoscut. Vedeta a luat zeci de kilograme in plus pe perioada sarcinii şi este aproape de nerecunoscut fata de tanara senzuala si cu o silueta impecabila din urma cu cateva luni.

Revista Spy i-a surprins pe Marius Moga si partenera lui de viata, Bianca Lapuste, in timpul unei vizite pe care au facut-o la un cabinet ginecologic, unde, cel mai probabil, sotia artistului si-a facut un ultim control inainte de nastere.

Aflată în ultima lună de sarcină, Bianca Lăpuşte (21 de ani) este la fel de activă ca pe vremea când făcea teren pentru ştirile PRO TV şi nu este afectată de gurile rele, care spun că a luat în greutate mai bine de 20 de kilograme.
bianca lapuste

“Nu zic nimic despre greutate, niciodată nu am zis. Nu contează, am 21 de ani, scap repede de kilogramele în plus, aşa că nici eu nu mă gândesc la ele şi nu le socotesc”, a spus Bianca pentru Click!

Si-au unit destinele la Alba Iulia

Marius Moga a decis sa faca cel mai important pas din viata sa personala, in iulie anul acesta. Artistul s-a casatorit cu iubita sa, Bianca Lapuste. Cei doi s-au cununat civil, iar petrecerea a avut loc in curtea casei din Alba Iulia.