}

Unul dintre CEI MAI MARI ACTORI DIN ROMÂNIA, ȘANTAJAT să plece de la propria nuntă

Unul dintre CEI MAI MARI ACTORI DIN ROMÂNIA, ȘANTAJAT să plece de la propria nuntă
Unul dintre CEI MAI MARI ACTORI DIN ROMÂNIA, ȘANTAJAT să plece de la propria nuntă

Vladimir Găitan a povestit cum a fost posibil să lipsească de la propria nuntă. „Lucrurile erau îngrozitoare”, își amintește marele actor, legat de vremurile în care libertatea era doar un vis. „Sentimentul de teroare și că ești dependent de niște instituții care îți hotărăsc destinul a existat și nu a încetat nicio secundă. L-am trăit pe pielea mea”, dezvăluie Vladimir Găitan. Cu toate că își anunțase superiorii din timp că urmează să se însoare la Arad, un telefon primit chiar în timpul petrecerii l-a convins să lase invitații și să revină pentru o singură zi în București, unde trebuia să mai filmeze ceva.

„Am ajuns acasă de la cununia civilă, unde aveam numai de la București veniți 26 de invitați. Se tăiaseră doi porci, mesele erau pline de bunătățuri și ne-am așezat să mâncăm. Și a sunat telefonul pe la patru după-amiaza, era regizorul”, își amintește marele actor. I s-a cerut să ia primul tren spre București pentru a fi prezent a doua zi la filmări, și, pentru că nu a fost convins, a fost sunat ulterior chiar de directorul general al cinematografiei, care i-a explicat că dacă nu vrea să-și strice cariera, cel mai bine e să vină în București. „Am înțeles și am plecat la gară”, povestește invitatul Florentinei Fântânaru, în emisiunea de sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X