Unul dintre cei mai indragiti actori romani trece printr-o situatie teribila. Risca sa ramana fara casa in urma unei executari silite!

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, Tudorel Filimon, ar putea rămâne fără casă din cauza unei executări silite.

Problemele actorului au început în anul 2013, atunci când a făcut un împrumut de 165.000 lei pe care ar fi trebuit să-l înapoieze către bancă în decurs de 5 ani.

„Ulterior, deși pentru o perioadă de 24 de luni nu ar fi trebuit să achite vreo rată, s-a declarat scadența anticipată a creditului iar la data de 03.02.2014, la solicitarea creditorului a fost format dosarul de executare.’, se arată în acțiunea aflată pe rol. Actorul a constatat însă că datoria lui ajunsese la 235.961 lei (din cauza dobânzilor) iar după aceea la 471.911 lei, informează Wowbiz.ro.

Citește și: Vești bune pentru fanii serialului ”Sacrificiul”! Când începe sezonul doi?

Având în vedere că Tudorel Filimon girase cu imobilul pe care-l deținea, acesta a fost scos la licitație și vândut pentru 411.499, actorul rămânând să achite și o diferență de 62.073 lei.

Actorul încearcă acum, pentru ultima dată, să-și salveze averea și să întoarcă executarea silită din 2015, în urma căreia a rămas fără vila pe care o deținea în zona Pădurii Andronache. Actorul și soția lui, Drăguța Filimon, au contestat executarea silită din 2015, au cerut suspendarea și întoarcerea acesteia. Apelul se judecă la Tribunalul București, după ce pe fond instanța a dat dreptate societății de la care Tudorel Filimon a împrumutat banii.