Unde zbura MIHAELA în timp ce se difuza „ROMÂNII AU TALENT”? FELIX nu mai face un pas fără ea

Unde zbura MIHAELA în timp ce se difuza „ROMÂNII AU TALENT”? FELIX nu mai face un pas fără ea
Unde zbura MIHAELA în timp ce se difuza "ROMÂNII AU TALENT"? FELIX nu mai face un pas fără ea

Aseară, Mihaela Rădulescu a ţinut să le reamintească fanilor ei pe Facebook să nu uite de show-ul „Românii au Talent” şi le-a urat, alături de băiatul ei, Ayan, să aibă o seară numai cu zâmbete calde şi cu oameni dragi în preajmă. Felix Baumgartner a vorbit însă mai mult despre planurile lor din următoarea săptămână. Paraşutistul a spus că, alături de iubita sa şi de băiatul acesteia urmează să plece în Finlanda. Acolo, alături de antrenorul lui pentru raliuri, Manfred Pfeiffenberger, va încerca să-şi crească abilitățile pentru a trece la nivelul următor la curse.

felix si mihaela

„Zbor spre Finlanda, alături de prietena mea şi de fiul său, într-o tabără dură de raliuri. Va fi minunat, cu foc de tabără şi snow mobile inclus.

Mihaela Radulescu a fost casatorita timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divortat in 2008. Cei doi au impreuna un fiu, pe Ayan. Dupa divort, ea a avut o relatie cu realizatorul Antena 1 Dani Otil.

Dupa ce s-a despartit de acesta, a inceput o poveste de iubire cu Felix Baumgartner, sportiv si antreprenor austriac, cunoscut pentru saltul din stratosfera realizat in 2014. Cei doi se înţeleg foarte bine, iar iubitul austriac este mândru de Mihaela şi vorbeşte mult despre frumoasa româncă pe pagina sa de socializare.

felix si mihaela2

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X