Una dintre cele mai vechi vedete Pro TV a suferit o drama cumplita! Drumul spre succes a fost cumplit: “Bunica ne dadea painea pe care o dadea la porci”

Una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, Elena Lasconi, si-a deschis sufletul si a oferit informatii tulburatoare despre trecutul sau.

Elena Lasconi, cea care in prezent este una dintre cele mai vechi vedete ale PRO TV, a avut o viata grea si a trait intr-o saracie de nedescris.

„Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate. Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădea la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoși”, a povestit vedeta, citeaza Viva!

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

„Slavă cerului că în clasa întâi ne-am mutat la bloc, cu mama și cu tata, care au muncit pe brânci să nu ne lipsească nimic, chiar dacă asta însemna uneori să facă imposibilul. Mama este cel mai abil „general’ pe care l-am cunoscut în viața mea, și am cunoscut unii de-adevăratelea, și cel mai bun administrator”, a mai declarat Elena.

Ca si cum nu ar fi fost suficient, Elena Lasconi nu a fost noroc nici in plan sentimental! Aceasta s-a casatorit la frageda varsta de 19 ani, un an mai tarziu a nascut o fetita, iar la 21 de ani era deja divortata.

„Eu eram o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită și împărtășită, foarte curată spiritual. După doi ani s-a născut Oana, după alți doi ne-am despărțit fiindcă tot timpul ăsta am simțit că relația nu era ce ne trebuia.

Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam multe, că aveam păreri pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au. Dar am făcut facultate după divorț”, a mai spus  Elena Lasconi.