Una dintre cele mai sexy actrițe de la noi a intervenit în scandalul momentului. Alarmă trasă de iubita lui Stratan: „Am filmat tot, iar apoi…”

Una dintre cele mai sexy actrițe de la noi a intervenit în scandalul momentului. Alarmă trasă de iubita lui Stratan: „Am filmat tot, iar apoi…”
Una dintre cele mai sexy actrițe de la noi a intervenit în scandalul momentului. Alarmă trasă de iubita lui Stratan: „Am filmat tot, iar apoi...”
Autor:

Una dintre cele mai sexy actrițe de la noi a intervenit în scandalul de viol al momentului, în care este implicat Cristiano Ronaldo, fotbalist portughez.

Cristiano Ronaldo se află în plin scandal, unde este acuzat de Kathryn Mayorga, o fostă studentă, că a fost violată de sportiv într-un hotel din Las Vegas, iar Mădălina Ghenea, una dintre cele mai sexy și cunoscute actrițe de la noi, a decis să ia apărarea fotbalistului.

Actriță română, care și-a început cariera ca fotomodel, a menționat că l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo pe platourile de filmare, acolo unde au filmat pentru o reclamă la un parfum.

Pentru mine este incredibil ce am citit. Am filmat o reclamă pentru un parfum cu el şi am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Daca a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist“, a declarat Ghenea în presa din Italia.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X