Una dintre cele mai indragite vedete de la noi a fost lovita de o boala sinistra! Vloggerita a rupt tacerea si a vorbit deschis despre afectiunea sa.

Ioana Grama, caci despre ea este vorba, sufera de depresie, boala care s-a declansat la scurt timp de la nasterea fiicei sale.

A venit de dimineaţă Ada la mine şi m-a văzut aşa plouată şi a zis: «Trebuie să ieşi din casă! Hai să ieşim la o cafea, nu ştiu, oriunde, numai să ieşi la aer!». Iar eu am avut o zi atât de grea cu Ayana. A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri, iar seara, am clacat, am început să plâng!

Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută. I-am pregătit sticluţe, riscul meseriei, mi-am asumat-o! A mâncat, a dormit, m-am liniştit şi eu şi astăzi (n.r.: ieri) am lăsat-o din nou două ore, cât doarme, cu Alex.

Citește și:

Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital. Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi două ore fără copil. Să stai tu cu tine sau cu prietenele tale sau cu cine vrei tu, dar să nu uiţi de tine!

Şi astăzi, când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă! Dacă înnebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!”, a spus Ioana Grama pe contul sau de Instagram, potrivit Cancan.

Citește și:

Ioana Grama nu este singura vedeta care s-a confruntat cu depresia postnatala. Andreea Marin, Cristina Spatar, Ileana Badiu si Ilinca Vandici au suferit si ele de depresie.