Un sat întreg s-a cutremurat. Motivul e covârșitor. Abia te poți ține pe picioare, aflând ce s-a întâmplat

Evenimentul a făcut furori în toată localitatea. Nimeni nu putea să nu știe un asemenea lucru. Totul s-a întâmplat pe nepusă masă. Ce a urmat e de-a dreptul incredibil.

Un sat întreg s-a cutremurat. Motivul e covârșitor. Abia te poți ține pe picioare, aflând ce s-a întâmplat
Un sat întreg s-a cutremurat. Motivul e covârșitor. Abia te poți ține pe picioare, aflând ce s-a întâmplat
Autor:

Poliția a fost sesizată cu privire la acest incident petrecut în comuna Cârligele din județul Vrancea.

Un cetățean mergea pe o bicicletă. Până aici totul e clar. De acum încolo însă atmosfera devine încețoșată. De ce? Pentru că omul se oprise, pare-se, la bodega din sat. mai e și varianta că încă de acasă s-ar fi dedat la plăcerile bahice.

În fine, a plecat și dus a fost cu ”bolidul” său pe două roți.

Pe drum însă are o idee. Cum mergea el pe bicicletă. Să-și aprindă o țigară. Zis și făcut, povestește site-ul www.ziaruldevrancea.ro.

Faptele s-au petrecut după cum urmează. În timp ce cu o mână ținea ghidonul, cu cealalată a încercat să-și aprindă țigara.

Dar nu a reușit. Pentru că s-a dezechilibrat și a căzut. Și când a căzut s-a cutremurat tot satul. De râs.

Câțiva cetățeni, cu simț civic, e clar, au sunat la Poliție, reclamând producerea unui accident rutier. Ca atare, forțele de ordine s-au deplasat la locul faptei, unde se afla biciclistul. Și cu bicicleta lângă el. Sau sub el. Sau bicicleta peste el. Nu se știe exact.

Testul ulterior la care a fost supus, pentru a se stabili alcoolemia, arată că bărbatul, despre care aflăm că are 25 de ani, băuse suficient de mult încât să se apropie de coma alcoolică. Adică avea 1,1 miligrape per litru în aerul respirat.

El, adică bărbatul, s-a rănit în timpul căderii cu tot cu bicicletă. Drept pentru care s-a ales cu dosar penal pentru accident de cisculație, în urma căruia și-a provocat rănirea.

E clar?

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X