Poliția a fost sesizată cu privire la acest incident petrecut în comuna Cârligele din județul Vrancea.

Un cetățean mergea pe o bicicletă. Până aici totul e clar. De acum încolo însă atmosfera devine încețoșată. De ce? Pentru că omul se oprise, pare-se, la bodega din sat. mai e și varianta că încă de acasă s-ar fi dedat la plăcerile bahice.

În fine, a plecat și dus a fost cu ”bolidul” său pe două roți.

Pe drum însă are o idee. Cum mergea el pe bicicletă. Să-și aprindă o țigară. Zis și făcut, povestește site-ul www.ziaruldevrancea.ro.

Faptele s-au petrecut după cum urmează. În timp ce cu o mână ținea ghidonul, cu cealalată a încercat să-și aprindă țigara.

Citește și: Adevarul despre cafea! Asta schimba tot ce stiai pana ACUM

Dar nu a reușit. Pentru că s-a dezechilibrat și a căzut. Și când a căzut s-a cutremurat tot satul. De râs.

Câțiva cetățeni, cu simț civic, e clar, au sunat la Poliție, reclamând producerea unui accident rutier. Ca atare, forțele de ordine s-au deplasat la locul faptei, unde se afla biciclistul. Și cu bicicleta lângă el. Sau sub el. Sau bicicleta peste el. Nu se știe exact.

Testul ulterior la care a fost supus, pentru a se stabili alcoolemia, arată că bărbatul, despre care aflăm că are 25 de ani, băuse suficient de mult încât să se apropie de coma alcoolică. Adică avea 1,1 miligrape per litru în aerul respirat.

El, adică bărbatul, s-a rănit în timpul căderii cu tot cu bicicletă. Drept pentru care s-a ales cu dosar penal pentru accident de cisculație, în urma căruia și-a provocat rănirea.

E clar?