Un realizator TV de top sare la gâtul lui Iohannis. Klaus Iohannis, cel de-al patrulea președinte al României de la Revoluție încoace, a anunțat că va retrage toate decoraţiile acordate persoanelor cu condamnări penale. Klaus Iohannis a confirmat faptul că și Adrian Năstase se află printre cei vizați. După această decizie, un realizator TV de top a avut o reacție cruială.

Un realizator tv: Să returneze gablonţurile din partea unei colonii de mâna a paişpea

După decizia președintelui ales de români, Mircea Badea a reacționat imediat: „Dacă decoraţii lu’ peşte, toţi, ar avea un minimum de creier şi de caracter ar returna tinichelele alea penibile. Nu e nicio şmecherie să ţi se dea un gablonţ de mămăligă din partea unei colonii de mâna a paişpea, de către nişte puţoi ajunşi prin specularea cretinsimului autohton în pole position la supt de la stăpânii externi” , este comentariul făcut de Mircea Badea pe social media.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

Printre cei vizaţi se află Adrian Năstase,  Gică Popescu și Ilie Năstase. Care, de asemenea, a reacţionat extrem de dur faţă de preşedintele Iohannis, potrivit evz.ro.

Reamintim că realizatorul TV a mai avut ieșiri nervoase. După anunțul făcut de ministrul Finanțelor, Florin Câțu, despre ce se va întâmpla cu proiectul ”Prima Casă”, un proiect PSD neinteresant pentru liberali, realizatorul TV nu a mai rezistat și a comentat dur pe Facebook.

,,În trei ani de zile, am văzut toate proiectele PSD și nu cred că a existat un proiect PSD care să-mi fi stârnit interesul așa de mult încât să-l folosesc. Nici acest proiect nu va fi interesant pentru noi”, a declarat liberalul Florin Câțu.

,,Prima Casă se află binențeles pe această listă de programe, aflate în analiză .Nu a fost nevoie, de bani la rectificare pentru „Prima Casă”. Programele rămân. Doar facem o analiză. După ce facem o analiză, voi vedea care va mai rămâne în picioare sau nu.”

Citește continuarea…