Un puști de numai opt ani a câștigat 26 de milioane de dolari din YouTube. Poate fi numit regele neîncoronat al youtuberilor la nivel mondial, în 2019. Suma uriașă pe care a câștigat-o la o vârstă incredibil de fragedă te face să crezi că în lumea virtuală poți câștiga bani adevărați.

Un puști de numai opt ani a câștigat 26 de milioane de dolari din YouTube. Aceasta este povestea unui băiețel de numai opt ani, considerat de revista Forbes starul YouTube în 2019.

Ryan Kaji a câștigat nu mai puțin de 26 de milioane de dolari pe parcursul acestui an datorită canalului său, care în prima fază s-a numit Ryan ToysReview, apoi a fost rebranduit Ryan’s World.

Citește și: Loredana Groza în război cu un gigant media

Ce face acest băiețel? Se joacă. Asta se vede în filmulețele lui. Testează jucării. Jucării noi. Unele sunt jocuri pur și simplu, de amuzament. Altele au profil educativ.

Vreți să mai știți ceva? Ryan a fost ”regele” YouTube și anul trecut. Numai că atunci suma încasată de pe urma canalului său a fost mai mică, ”doar” 22 de milioane de dolari, arată portalul www.descopera.ro.

Așadar Ryan devenise milionar în dolari când abia pășea pe băncile școlii, la vârsta de șapte ani.

Asta e lumea în care trăim. Când totul e posibil!