Un psihiatru celebru a dezvaluit SCOPUL monstrului din Caracal! Gheorghe Dinca este mai diabolic decat ati fi crezut: “Asta sugereaza discernamant…”

Gheorghe Dinca, criminalul in serie care este acuzat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza, este mai periculos decat parte si trimite anchetatorii pe piste gresite. Potrivit explicatiilor oferite de psihiatrul Gabriel Diaconu, acest comportament sugereaza ca ucigasul are discernamant.

Chiar daca si-a recunoscut si asumat crimele, mecanicul din Caracal a oferit declaratii contradictorii in fata anchetatoriloer. Psihiatrul Gabriel Diaconu este de parere ca un astfel de comportament arata ca existenta discernamantului, iar scopul ucigasului este sa trimita anchetatorii pe piste gresite.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Partea care mie mi se pare surprinzătoare e abilitatea, la limita stranie, a acestui om de a îmbrobodi oamenii legii în diverse fragmente ale conversației. Regula în criminalistică e că făptașul va cauta să îmbrobodească și asta sugerează discernământ, discutând de-acum pe fond. Pentru că unii oameni, după ce au comis fapte penale, înțeleg destul de nuanțat rigorile legii și atunci știu foarte bine că probele directe țin de existența unui cadavru, a unei arme a crimei etc. Fără cadavru nu ai un corp, fără corp nu ai o crimă. Dar este o judecată destul de primitivă în 2019, poate că funcționa acum 100 de ani”, a declarat la Digi24 psihiatrul Gabriel Diaconu.