Un preot celebru face un apel emotionant catre ROMANI, de 1 Decembrie: „Nu inseamna ca sunteti mai patrioti daca aveti drapel.”

Un preot celebru face un apel emotionant catre ROMANI, de 1 Decembrie: „Nu inseamna ca sunteti mai patrioti daca aveti drapel.”
Un preot celebru face un apel emotionant catre ROMANI, de 1 Decembrie: "Nu inseamna ca sunteti mai patrioti daca aveti drapel."

Un preot celebru face un apel emotionant catre ROMANI, de 1 Decembrie: „Nu inseamna ca sunteti mai patrioti daca aveti drapel.”

Preotul Romeo Ene a lansat o initiativa incredibila catre romani, pe care ii indeamna sa arboreze drapelul tarii la case, balcoane si ferestre, asigurandu-se ca drapelul sa fie calitativ, realizat din culori intense.

“Dragi buzoieni, ca slujitor în cetate, iubitor de ţară ca mulţi dintre dumneavoastră, cu prilejul anului Centenar, până şi după data de 1 Decembrie, vă rog să arboraţi Drapelul Naţional al României la case, balcoane, ferestre! Vă rog să vă procuraţi un drapel corespunzător (124 cm lungime cu 110 cm lăţime), de bună calitate (fiecare bucată de pânză să fie cusută, nu culori imprimate pe nylon), având culori intense (albastru-cobalt, galben-ocru, roşu-vermilion), cu albastru lângă lance”, scrie pe Facebook preotul Romeo Ene.

Preotul sustine ca drapelul national este un obiect sacru si trebuie pastrat cu sfintenie de orice cetatean al Romaniei: “Nu-l incendiaţi, nu-l lăsaţi să cadă pe pământ, nu-l călcaţi în picioare, nu-l mâzgăliţi! Sub el au luptat ostaşi care au trecut în nemurire ca bravi eroi”.

“Nu, nu înseamnă că sunteţi mai patrioţi dacă aveţi drapel. A fi patriot înseamnă a-ţi cunoaste istoria, a respecta legile ţării, a fi un cetăţean iubitor de semeni, a-ţi face datoria la locul de muncă şi multe altele pe care sunt convins că le cunoaşteţi. Arborarea drapelului este un semn de bucurie pe care o manifestaţi în semn de recunoştinţă faţă de istoria acestei ţări”, mai scrie preotul buzoian.

Oamenii au primit cu bratele deschise initiativa preotului, ba chiar au reactionat imediat pe pagina sa de socializare: L-am schimbat de acum trei săptămâni acasă. Pe 1 Decembrie o să-l port în trafic, în Franţa, Belgia, Olanda sau Germania”, “Ce frumos…o să trec să cumpăr, toţi suntem români şi trebuie să ne bucurăm de această sărbătoare, întotdeauna mă surprindeţi cu aceste idei minunate”, fiind doar o parte din comentariile care au aparut in dreptul postarii.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X