Un om de radio cunoscut a lămurit ULTIMA NECUNOSCUTĂ legată de viața sa. Da, poate fi PROIECTUL DECENIULUI

Un om de radio cunoscut a lămurit ULTIMA NECUNOSCUTĂ legată de viața sa. Da, poate fi PROIECTUL DECENIULUI
Un om de radio cunoscut a lămurit ULTIMA NECUNOSCUTĂ legată de viața sa. Da, poate fi PROIECTUL DECENIULUI
Autor:

Un om de radio cunoscut a lămurit ULTIMA NECUNOSCUTĂ legată de viața sa!

Celebrul om de radio, Răzvan Popescu, a reușit să slăbească 50 de kilograme. El a dezvăluit dieta și programul care l-a ajutat să slăbească.

„Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declin şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul, doar că este prea târziu. Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus”, a declarat Răzvan Popescu pentru Click!.

Specialiștii spun că Toman Diet este un program de slăbit și nutriție, care îți va imprima principii ale unui stil de viață sănătos, garantându-ți în acest mod un corp suplu, tonifiat, fără teama efectului yo-yo, iar Răzvan Popescu a respectat cu sfințenie acest program și a reușit.

„Nu e nici un secret, trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie. Indiferent de dietă, există câteva alimente pe care oricine vrea să slăbească trebuie să le uite: orice conţine făină albă, orice conţine zahăr şi prăjelile. Dacă reuşeşti să te împrieteneşti şi cu sportul, succesul e garantat”, a mai spus vedeta de la Radio Zu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X